Firma de transport din Bucuresti

Despre noi

Firma de transport marfa

Pentru ca serviciile de transport sunt foarte utile in situatiile in care am hotarat sa ne schimbam locuinta sau sediul companiei dar si cand ne dezvoltam afacerea sau suntem in impas pentru ca nu avem cum sa trimitem marfa promisa la destinatie, ne-am hotarat sa venim in ajutorul persoanelor fizice si juridice interesate, oferind servicii de transport de calitate la preturi de invidiat!

Orice societate comerciala, fie ca este producatoare de bunuri fie ca presteaza activitati comerciale, nu isi poate desfasura activitatea de comert sau de productie in sine decat transportand ceea ce produce! Oricat de bine dotat ar fi propriul parc auto, se poate intampla sa apara o defectiune sau se poate intampla ca unul din soferi sa nu fie disponibil. Ce facem in astfel de situatii? Cautam oferte avantajoase de la firmele de transport existente pe piata care ne pot ajuta sa depasim impasul in care ne aflam intr-un mod eficient!

Ce fel de servicii de transport mobila puteti contracta cu compania Star Move? In acest domeniu va stam la dispozitie cu toata gama de servicii necesara unei schimbari de locatie: impachetare bagaje, demontare mobila, impachetare mobila, manipulare/incarcare, transport mobila si bagaje, manipulare/descarcare, montare mobila, asezare pe pozitie, despachetare bagaje, etc. Putem transporta si mobila de birou in conditii bune si va mai putem muta si intreaga arhiva precum si produsele din depozite, fara eforturi prea mari din partea noastra!

Va putem pune la dispozitie si materiale pentru ambalat: cutii, saci, folii protectoare cu bule de aer, folii strach si chingi de sustinere pentru ancorarea cutiilor in timpul transportului. Va mai asiguram de faptul ca firma de transport pe care o reprezentam va va transporta bagajele si mobila in conditii de siguranta deplina indiferent de distanta existenta pana la noua destinatie. Produsele dumneavoastra electronice si electrocasnice precum frigider, masina spalat, masina spalat vase, aparat aer conditionat nu se vor defecta si nu o sa aveti nici un fel de cost suplimentar daca o sa va hotarati asupra serviciilor de transport oferite de noi.

In situatia in care detineti o companie producatoare de bunuri si nu aveti suficiente masini in dotare sau daca s-a intamplat ca una dintre ele sa nu functioneze sau daca a aparut o comanda suplimentara si nu sunteti pregatiti logistic, sunati oricand la firma de transport marfa pe care o reprezentam. Masinile mari pe care le avem in dotare gen camioane mari si autoutilitare de 3,5 tone sunt pregatite in orice moment sa plece la drum atat in tara cat si in strainatate. Pentru a castiga timp va mai punem la dispozitie si echipe de muncitori calificati pentru incarcarea marfii in conditii bune.

Pe perioada transportului paletii vor fi asigurati si bine ancorati pentru a nu avea pagube mari. De asemenea, va mai anuntam ca putem transporta si produse refrigerate la temperaturile indicate de dumneavoastra chiar si in perioadele foarte calduroase ale zilelor de vara.


Transport marfa

Pentru ca suntem o firma de transport marfa profesionista, coletele sau bagajele dumneavoastra vor ajunge la timp acolo unde veti dori, atat in tara cat si in strainatate!

Cel mai mic pret!

Cu aceasta ocazie, compania Star Move va mai anunta ca detine un parc auto foarte bine dotat cu camionete si camioane de tonaj mic, mediu si mare pentru a nu fi nevoie de multe drumuri facute si de costuri mari, iar traseul pe care il vom stabili impreuna va fi cel mai scurt.