Mutari Mobila Bucuresti

Servicii Profesionale Mutari Mobila

Mutari mobila

Firma de mutari mobila Bucuresti Star Move isi propune ca prin serviciile de mutare mobila si de transport sa depaseasca asteptarile oricarui client, fie el persoana fizica sau persoana juridica / firma. Pentru a atinge acest obiectiv, detine o flota de autoutilitare diversa si moderna precum si personal cu peste 10 ani experienta in mutari. In acest fel, putem oferi un pret competitiv si atractiv tuturor clientilor nostri.

Daca doriti sa va impachetati singuri obiectele din casa va putem oferi cutii speciale de carton de diferite marimi pentru a fi bine pastrate in timpul transportului si pentru a fi usor manipulate. Daca nu aveti timp, putem face noi acest lucru fara un efort prea mare pentru ca avem specialisti in acest domeniu.

Fiecare obiect din locuinta, in special aparatura electronica si electrocasnica va fi ambalat in folii protectoare de plastic cu bule de aer, folii strach si materiale groase protectoare pentru a nu suferi deteriorari in timpul transportului. Serviciile de mutari mobila Bucuresti ale companiei Star Move implica dupa ambalarea fiecarui lucru si demontarea pieselor de mobilier, transportarea la masina, incarcarea lor in masina, asigurarea cu benzi de legare sau chingi speciale in timpul transportului, descarcarea si transportul in noua locatie si montarea lor in noua locatie. Acestea vor fi asezate in locul indicat,  astfel incat sa nu fie nevoie de vreun efort din partea dvs.

Acelasi lucru este valabil si pentru mobilierul de birou, in cazul in care hotarati sa mutati sediul companiei dvs. Putem transporta inclusiv pianine, seifuri si alte obiecte grele datorita macaralelor hidraulice pe care le avem in dotare si a masinilor de mare tonaj. Parcul nostru auto este foarte bine dotat, astfel incat va putem ajuta in situatii multiple!

Mutari mobila

Daca v-ati plictisit sa cereti ajutorul la vecini, prieteni sau rude, daca este o situatie de urgenta si trebuie sa eliberati locuinta sau sediul pentru birouri in timp scurt sau daca pur si simplu vreti sa realizati astfel de schimbari fara efort si stres, contactati-ne la numarul de telefon prezentat pe site si venim imediat acolo unde este nevoie!

De asemenea, ne vom bucura mult daca o sa rasfoiti si celelalte pagini de prezentare destinate altor tipuri de servicii de transport practicate de compania Star Move pentru a creste sansele unei colaborari, oricand veti avea nevoie! Pentru orice detalii legate de serviciile noastre dar si pentru o oferta personalizata si estimare gratuita, va rugam sa ne contactati!


Autoutilitare folosite pentru transport si mutare mobila

Autoutilitarele moderne de diferite dimensiuni pot realiza orice serviciu de mutari mobila Bucuresti fara a fi nevoie de nenumarate drumuri. In acest fel, procesul de mutare define eficient si salvati timp si bani!

Serviciul de mutari mobila actioneaza si in Ilfov!

Serviciile de transport si mutari mobila sunt oferite atat pentru mobila de apartament, casa sau sedii de firma in Bucuresti dar si judetul Ilfov.