Mutari Mobila Bucuresti

Servicii profesionale mutari mobila la preturi imbatabile

Mutari mobila

Star Move isi propune ca prin serviciile profesionale de mutari mobila Bucuresti sa depaseasca asteptarile oricarui client, fie el persoana fizica sau firma / persoana juridica. Pentru a atinge acest obiectiv, detine o flota de autoutilitare diversa si moderna precum si personal cu peste 10 ani experienta in mutari. In acest fel, putem oferi servicii mutari mobila la un pret competitiv si atractiv tuturor clientilor nostri.

Daca doriti sa va impachetati singuri obiectele din casa va putem oferi cutii speciale de carton de diferite marimi pentru a fi bine pastrate in timpul transportului si pentru a fi usor manipulate. Daca nu aveti timp, putem face noi acest lucru fara un efort prea mare pentru ca avem specialisti in domeniul mutarilor de mobila.

Fiecare obiect din locuinta, in special aparatura electronica si electrocasnica va fi ambalat in folii protectoare de plastic cu bule de aer, folii stretch si materiale groase protectoare pentru a nu suferi deteriorari in timpul transportului. Serviciile de mutari mobila ale firmei Star Move implica dupa ambalarea fiecarui lucru si demontarea pieselor de mobilier, transportarea la masina, incarcarea lor in masina, asigurarea cu benzi de legare sau chingi speciale in timpul transportului, descarcarea si transportul in noua locatie si montarea lor in noua locatie. Acestea vor fi asezate in locul indicat, astfel incat sa nu fie nevoie de vreun efort din partea dvs.

Acelasi lucru este valabil si pentru mobilierul de birou, in cazul in care hotarati sa mutati sediul companiei dvs. Putem transporta inclusiv pianine, seifuri si alte obiecte grele datorita macaralelor hidraulice pe care le avem in dotare si a masinilor de mare tonaj. Parcul nostru auto este foarte bine dotat, astfel incat va putem ajuta in situatii multiple!

Firma mutari mobila

Esti in cautarea unei firme serioase de mutari mobilier? Star Move este partenerul tau de incredere!

Datorita populatiei numeroase din Bucuresti, majoritatea serviciilor de mutari mobila se desfasoara in capitala si in zonele adiacente. Starmove activeaza preponderent in Bucuresti si Ilfov, dar ofera servicii si in marile orase din Romania sau chiar international. Astfel, daca doresti sa te muti si esti in cautarea unor servicii profesionale, apeleaza la firma noastra si iti garantam ca vei fi multumit.

Oferim servicii eficiente, complete si de calitate oriunde aveti nevoie de noi. Punem accent pe calitate si detinem experienta necesara pentru a indeplini cu succes orice solicitare de mutare, fie de la persoane fizice sau firme. Misiunea noastra este sa satisfacem cererile clientilor, iar acestia sa fie pe deplin multumiti de munca noastra si sa ne apeleze cu incredere oricand au nevoie.

Profesionalism si dedicare pentru mutari lipsite de griji

Este important pentru noi ca tu sa fii multumit de serviciul de mutari mobilier oferit de firma noastra. Cunoastem faptul ca o mutare creaza batai de cap in materie de logistica si timp asa ca ne straduim sa fim cat mai eficienti. Iti vom raspunde cu promptitudine si apoi iti vom rezolva orice cerinta. Profesionalismul echipei noastre reprezinta principalul nostru atu. Nu trebuie decat sa ne contactezi si sa ne oferi informatii cu privire la serviciul pe care vrei sa il realizam.

 

Dupa ce vom stabili toate detaliile mutarii, echipa noastra se va pune in miscare si se va opri atunci cand toate bunurile tale vor fi mutate la destinatia dorita. Astfel, alegandu-ne pe noi acest demers va functiona ca uns, iar tu vei fi scutit de orice efort. Iata care sunt pricipalele atuuri ale echipei noastre de meseriasi:

 • Promptitudine si profesionalism
 • Atentie la detalii
 • Echipamente si unelte speciale pentru mutat mobila
 • Seriozitate
 • Experienta si eficienta
 •  

  Poti afla mai multe despre noi accesand informatiile de pe site-ul nostru sau contactandu-ne pe mail sau telefonic. Un serviciu profesional de mutari mobila Bucuresti nu a fost niciodata mai usor si mai eficient.

  Iti vom acorda atentia si competentele noastre cand vei apela la serviciul de mutare oferit de noi. Vom respecta toate etapele ce sunt implicate intr-o mutare, de la demontare si impachetare, pana la transport, montaj si curatenie. Cantitatea si gabaritul bunurilor de mutat nu reprezinta un impediment, indiferent unde ar fi destinatia. Calitatea serviciului oferit este ceea ce ne caracterizeaza si ne motiveaza sa indeplinim cu succes orice sarcini ne sunt cerute.

  Oferim servicii de mutari complete si sigure pentru orice client

  Firma StarMove detine dotarile si aparatura necesare pentru ca mobila ta de acasa sau de la birou sa ajunga in siguranta la destinatie. Cu o experienta de peste un deceniu, firma si personalul nostru detin priceperea si experienta necesare pentru a face fata oricarei mutari, idiferent de numarul sau de gabaritul obiectelor ce trebuie mutate. Star Move iti sta la dispozitie cu o paleta larga de servicii care fac ca mutarea sa fie mai rapida si mai eficienta:

 • Mutare mobila pentru persoane fizice si firme
 • Montare mobila
 • Transport seifuri si alte obiecte grele si voluminoase
 • Mutari piane si copiatoare
 • Debarasare si evacuare mobila veche
 • Depozitare mobila si alte obiecte personale
 •  

  Suntem pregatiti sa abordam orice tip de mutare cu pricepere si entuziasm. Exista bunuri sau mobile vechi si pretioase care necesita atentie si grija. Putem manipula cu usurinta orice tip de obiect multumita ustensilelor, foliilor si cutiilor care le pot proteja pe durata transportului. Fiecare etapa va fi efectuata cu pricepere si atentie la detalii. Calitatea muncii noastre reprezinta cartea noastra de vizita.

  Compania noastra ofera de asemenea, servicii complete de transport si relocari firme si locuinte. Detinem o flota de autoutilitare moderna si echipamentele necesare pentru a realiza cu succes mutarea oricarui tip de firma. Echipa noastra este special pregatita pentru astfel de sarcini. De-a lungul timpului am ajutat sute de companii la relocarea sediului sau la mutat diverse obiecte – birouri, dulapuri, copiatoare etc. Avem know-how-ul si suntem profesionistii pe care ii cauti atunci cand ai nevoie de ajutor.

  Transportul, caratul si mutatul mobilei in Bucuresti va fi mai usor ca niciodata

  Star Move isi propune sa ofere servicii de mutari mobila de calitate clientilor sai. Ceea ce ne recomanda este faptul ca reusim zilnic sa multumim clientii care ne cer ajutorul. Indiferent de ce demers are nevoie fiecare si de logistica aferenta, compania noastra reuseste de fiercare data sa realizeze cu succes orice mutare. Echipa noastra de profesionisti cu experienta va face treaba mai usoara pentru tine. Cunoastem faptul ca exista mereu stresul legat de mutarea mobilierului, de aceea solutia sigura si eficienta este apelarea la o firma de carat mobila profesionista.

   

  Mobila si bunurile vor fi protejate la transport si vor ajunge cu bine la orice destinatie doreste clientul nostru. Noi incearcam sa oferim o paleta completa de servicii mutari mobilier, de care clientii sa beneficieze din plin. Cheia succesului nostru este data de satisfacerea clientelei noastre. Iata pe scurt avantajele oferite de noi:

  • Mutari mobila Bucuresti, Ilfov sau provincie
  • Autoutilitare moderne si incapatoare
  • Protectie si siguranta sporita la impachetare si transport
  • Echipa profesionista cu peste 10 ani experienta
  • Garantie sau asigurare bunuri in caz de deteriorare
   

  Bunurile tale vor fi mereu in siguranta chiar si atunci cand sunt mutate pe distante mari. O firma care se respecta ofera servicii complete si de calitate pentru o gama larga de clienti. Ne vom lua toate masurile de siguranta pentru ca mobilierul sau obiectele tale personale sa ajunga in siguranta la destinatie. Experienta ne-a ajutat sa gasim cele mai bune solutii pentru clientii nostri.

  Suntem deschisi sa-ti raspundem la orice nelamurire legata de transport, logistica sau preturi. Apeleaza la noi cu incredere oricand ai nevoie si iti vom intinde o mana de ajutor pentru nevoile tale de mutare. Pentru tine este foarte simplu - doar ne apelezi si ne comunici ceea ce doresti sa fie mutat si la ce destinatie. Odata ce toate detaliile vor fi cunoscute, echipa noastra este gata sa se apuce de treaba si sa devenim partenerul tau pentru o mutare de succes.

  Cu noi procesul de mutare nu va mai fi anevoios si stresant pentru tine. Iti vom acorda toata atentia si competentele noastre cand vine vorba de un serviciu de mutare la un pret avantajos. Ne vom asigura ca mutarea va decurge cum ne-am propus, cu profesionalism, eficienta si in siguranta. Iti stam oricand la dispozitie si speram ca vei deveni unul dintre clientii nostri multumiti. Apeleaza cu incredere la serviciile de mutari mobila Bucuresti oferite de Star Move si scapa de orice stres!

  Daca v-ati plictisit sa cereti ajutorul la vecini, prieteni sau rude, daca este o situatie de urgenta si trebuie sa eliberati locuinta sau sediul pentru birouri in timp scurt sau daca pur si simplu vreti sa realizati astfel de schimbari fara efort si stres, contactati-ne!


  Folosim autoutilitare moderne, pentru o mutare eficienta

  Autoutilitarele moderne de diferite dimensiuni pot realiza orice serviciu de mutari mobila Bucuresti fara a fi nevoie de nenumarate drumuri. In acest fel, procesul de mutare define eficient si salvati timp si bani!

  Oferim servicii rapide in Bucuresti - Ilfov si alte orase din tara

  Serviciile de carat si mutat mobila sunt oferite atat pentru mobilier de apartament cat si pentru sedii birouri de firme. Facem fata cu brio oricarei provocari in Bucuresti, Ilfov sau relocari din alte orase din tara.