Mutari Mobila Bucuresti

Servicii Mutari Mobila Bucuresti

Mutare mobila Bucuresti

Pentru ca nu vrem sa spijinim doar companiile in situatiile de criza ci si persoanele fizice, am decis sa includem in pachetul nostru de servicii transport si servicii mutare mobila Bucuresti. Obiectivul companiei Star Move este ca prin serviciul de mutare mobila oferit, si cel de transport marfa, sa poata depasi asteptarile oricarui client (persoana fizica sau persoana juridica), sa fie cat mai multumit de ajutorul primit si de un pret excelent, astfel incat sa revina intotdeauna cu placere si incredere!

Daca doriti sa va impachetati singuri obiectele din casa va putem oferi cutii speciale de carton de diferite marimi pentru a fi bine pastrate in timpul transportului si pentru a fi usor manipulate. Daca nu aveti timp, putem face noi acest lucru fara un efort prea mare pentru ca avem specialisti in acest domeniu.

Fiecare obiect din locuinta, in special aparatura electronica si electrocasnica va fi ambalat in folii protectoare de plastic cu bule de aer, folii strach si materiale groase protectoare pentru a nu suferi deteriorari in timpul transportului. Serviciile de mutari mobila Bucuresti ale companiei Star Move dar si serviciile de mutari mobila ieftin din alte localitati din tara si strainatate, implica dupa ambalarea fiecarui lucru si demontarea pieselor de mobilier, transportarea la masina, incarcarea lor in masina, asigurarea cu benzi de legare sau chingi speciale in timpul transportului, descarcarea si transportul in noua locatie si montarea lor in noua locatie. Acestea vor fi asezate in locul indicat,  astfel incat sa nu fie nevoie de vreun efort din partea dvs.

Acelasi lucru este valabil si pentru mobilierul de birou, in cazul in care hotarati sa sediul companiei dvs. Putem transporta inclusiv pianine, seifuri si alte obiecte grele datorita macaralelor hidraulice pe care le avem in dotare si a masinilor de mare tonaj. Parcul nostru auto este foarte bine dotat, astfel incat va putem ajuta in situatii multiple!

Daca v-ati plictisit sa cereti ajutorul la vecini, prieteni sau rude, daca este o situatie de urgenta si trebuie sa eliberati locuinta sau sediul pentru birouri in timp scurt sau daca pur si simplu vreti sa realizati astfel de schimbari fara prea mult efort si stari de nervozitate, sunati-ne la numarul de telefon prezentat pe site si venim imediat acolo unde este nevoie!

De asemenea, ne vom bucura mult daca o sa rasfoiti si celelalte pagini de prezentare destinate altor tipuri de servicii de transport practicate de compania Star Move pentru a creste sansele unei colaborari, oricand veti avea nevoie! Pentru orice detalii legate de serviciile noastre dar si pentru o oferta personalizata si estimare gratuita, va rugam sa ne contactati!


Masinile folosite pentru transportul mobilei

Camioanele noastre mari pot realiza orice serviciu de transportat mobila cu plecare din Bucuresti fara a fi nevoie de multe drumuri, economisind in acest mod banii dumneavoastra la maxim.

Serviciul mutari mobila actioneaza si in Ilfov!

Serviciile de transport mobila Bucuresti sunt oferite atat pentru mobila de apartament, casa sau birouri in tot orasul precum si in localitatile din judetul Ilfov.