Mutari pianine si copiatoare

Transport si mutari de pianine si copiatoare

Transport mutari pianine

Multa lume cunoaste faptul ca suntem o firma specializata in servicii de transport mobila, mutari mobila si obiecte grele, dar putini cunosc faptul ca ne ocupam si de transport mutari pianine si copiatoare. Pentru noi orice mutare este o provocare! Ne-am utilat in mod corespunzator pentru a fi capabili sa transportam orice tip de lucru pe care il aveti in casa sau in companie. Avem camionete si camioane de diferite dimensiuni si tonaje pentru a face fata cu succes la orice solicitare. Fie ca este aparatura electrocasnica sau echipamente IT si copiatoare, fie ca sunt canapele masive sau fotolii, seifuri sau arhive, personalul companiei noastre poate descarca si incarca orice tip de lucru pe care il aveti in casa iar soferii nostri il vor transporta in conditii de siguranta oriunde doriti, in tara sau in strainatate, la fel de bine.

Multa lume care ne-a contactat deja ne-a intrebat daca suntem capabili sa transportam si obiecte grele precum piane sau pianine si copiatoare, fax-uri si imprimante profesionale, in asa fel incat sa nu se piarda nimic din valoarea si functionalitatea lor. Raspunsul la aceasta intrebare este unul afirmativ pentru ca suntem pregatiti sa facem fata cu succes si la astfel de mutari si transporturi.

Pianinele si copiatoarele dumneavoastra vor fi transportate in conditii de mare siguranta si cu mare atentie pentru a nu suferi deteriorari pe parcursul drumului. Le putem cobora si urca indiferent de etajul unde o sa locuiti de acum incolo. Distanta pentru noi nu este o problema pentru ca avem posibilitatea de a le ancora si fixa bine in camionul in care vor fi transportate. De asemenea, avem in dotare folii speciale pentru a le ambala bine fara sa apara nici o zgarietura care le-ar putea diminua din valoare.

Daca o sa consultati pagina de servicii de transport pe care firma de mutari Star Move le detine in portofoliu o sa descoperiti destinatiile unde va putem muta mobila, seifurile, fotoliile, produsele fabricate sau pianele, pianinele si obiectele fragile, casabile sau chiar si operele de arta. In afara de aceste lucruri va putem transporta in conditii de siguranta deplina si alte obiecte de valoare precum tablouri mari, oglinzi de cristal noi sau vechi, piese de mobilier antic si multe altele. Faptul ca noi garantam si oferim despagubiri pentru orice lucru mutat sau transportat este un argument in plus sa apelati cu incredere la serviciile noastre.

Daca doriti sa aflati pretul necesar mutarii unor astfel de obiecte pretentioase va rugam sa completati formularul de la rubrica de Contact sau sa formati numarul de telefon afisat pe site-ul companiei Star Move si unul din specialistii nostri va estima in mod gratuit pretul serviciului solicitat. 

De acum incolo orice lucru la care tineti mult va va insoti oriunde o sa va mutati locuinta sau compania. Puteti alege orice loc doriti pentru ca noi va vom aduce pianul sau pianina in noua casa, fara a va mai face griji in plus si fara a cheltui prea multi bani!


Transport de pianine

Pentru noi nimic nu este imposibil! Serviciile noastre de mutari pianine si transport pianine sunt la fel de bune ca si orice alt tip de serviciu de mutari pe care il avem in portofoliu.

Mutari de copiatoare

Intreaga noastra munca este dedicata nevoilor clientilor nostri si faptul ca avem deja parteneri de contract foarte multumiti de ceea ce facem noi este un lucru care ne bucura si ne face sa fim foarte mandri de ceea ce am realizat pana acum.