Relocari Bucuresti

Firma Relocare Bucuresti

Relocari Bucuresti

Daca sunteti hotarati sa va mutati la o alta adresa si sunt multe lucruri grele si voluminoase de transportat, puteti apela cu incredere la serviciile profesionale de relocari Bucuresti oferite de firma Star Move. Fie ca este vorba de relocare locuita sau de relocari firme, suntem aici pentru a va ajuta si a facilita o mutare de birou sau apartament cat mai lipsita de stres.

Venim in ajutorul dumneavoastra prin servicii dedicate relocarii locuintei, relocarii sediului companiei, intreprinderii sau a depozitului dumneavoastra. Parcul auto pe care il avem in dotare precum si personalul calificat si specializat in relocari va poate ajuta sa va mutati mobila si lucrurile din casa sau din birouri in cel mai scurt timp posibil fara prea mult efort.

Asiguram servicii de relocare Bucuresti, in judetul Ilfov precum si in celelalte localitati din tara la preturi foarte avantajoase pentru orice tip de solicitant indiferent de cantitatea si greutatea lucrurilor pe care trebuie sa le mutam. Serviciile noastre de relocare includ transportul obiectelor (mobila, aparatura electrocasnica, aparatura IT, canapele, fotolii, tablouri, seifuri, pianine, plante ornamentale, oglinzi mari, bunuri personale,etc.) pana la masina cu care urmeaza sa fie transportate, transportul lor in interiorul orasului sau la o alta destinatie din Romania si asezarea lor in locul indicat de dumneavoastra de la noua destinatie.

Daca nu aveti timp liber la dispozitie pentru a face acest lucru este suficient sa ne furnizati noua adresa de domiciliu si sa ne lasati cheile pentru ca noi va putem muta lucrurile din casa sau din birou cat mai repede si in deplina siguranta. Firma de mutari Star Move pune de asemenea la dispozitia oricarei persoane fizice si/sau juridice interesate si servicii de relocari firme, intreprinderi sau depozite. Nu trebuie sa va faceti griji daca sunt multe utilaje de productie de mutat si transportat sau daca sunt grele si voluminoase. Ne vom ocupa noi de aceasta problema. Tarifele practicate sunt accesibile pentru oricine iar calitatea serviciilor este impecabila. Garantam orice fel de obiect mutat si transportat si va acordam despagubiri pe masura daca ceva s-a intamplat pe perioada transportului efectuat de noi.

Nu conteaza cat de mare este compania dumneavoastra sau cate birouri trebuiesc coborate sau urcate la noua destinatie. Avem tot ce ne trebuie pentru a face astfel de lucruri in timp util. Serviciile noastre de relocari Bucuresti includ inclusiv mutarea arhivei iar calitatea mutarilor realizate de noi este apreciata de multi clienti. Pentru ca oferim si servicii de transport marfa pe rute interne si internationale pentru noi nu va fi o problema sa va transportam lucrurile la Milano, Roma, Londra, Paris sau Amsterdam.

Este suficient sa ne contactati telefonic sau prin intermediul formularului din pagina de contact, pentru o oferta personalizata nevoilor dvs. si o estimare gratuita a serviciilor de relocare oferite.


Relocari in afara tarii

Daca noua locuinta va fi in strainatate sau daca noul sediu de companie se va muta in afara tarii, deschideti o noua filiala si vreti sa mutati acolo anumite lucruri, compania Star Move va ofera solutii la fel de bune si avantajoase.

Personal calificat si atent

Toate obiectele vor fi ambalate cu grija in folii protectoare de mai multe tipuri si in cutii de carton si vor fi bine aranjate in masina transportatoare precum si bine fixate cu benzi speciale de prindere pentru a nu suferi zgarieturi sau deteriorari pe parcursul drumului.