Transport Marfa Bucuresti

Transport marfa in tara si international

Transport marfa Bucuresti

Serviciile de transport marfa oferite de compania noastra au fost special create pentru a veni in ajutorul dumneavoastra in situatii cat mai variate. Transportam marfuri generale in Bucuresti, pe intreg teritoriul tarii noastre, dar si in tarile Uniunii Europene. Oferim un timp bun pentru ajungerea la destinatie si garantie pentru securitatea marfii in acelasi timp!

De asemenea, daca detineti o firma si daca parcul auto este suprasolicitat sau daca s-au defectat doua autoutilitare in acelasi timp, nu investiti sume mari cumparand masini de tonaj mare pentru cateva situatii de criza sau pentru cateva contracte suplimentare ci apelati cu incredere la o firma mutari care pot sa va transporte marfa in conditii rapide si sigure.

Referitor la preturile firme Star Move, acestea sunt accesibile si pot fi negociate in functie de destinatie, numarul curselor, tipul marfii si timpul necesar solicitat pentru a ajunge in localitatea dorita.

Pentru solicitarile de transportat marfa international oferim servicii de transport in special pentru distante foarte mari. Compania Star Move este in permanenta interesata si de colaborari cu firme de import si export din tara sau strainatate oferind continuu cele mai bune solutii pentru transportarea produselor comercializate sau fabricate. Pentru serviciile internationale nu oferim numai curse tur/retur Romania-Europa ci si curse intre tarile europene. Daca aveti un transport important de facut in permanenta va putem tine la curent cu locatia marfii dumneavoastra prin statiile speciale cu care sunt utilate camioanele noastre de mare tonaj. Dispeceratul firmei Star Move functioneaza 24 de ore din 24 pentru a sti de cat timp mai este nevoie pentru a ajunge la destinatia dorita dar si pentru rezolvarea problemelor urgente aparute in situatii neasteptate.

Pentru a detine tot setul de informatii utile despre pachetul nostru de servicii transport marfa, ne-am gandit ca este bine sa va oferim cateva detalii in plus si despre parcul nostru auto. El este format din camionete de 1,5 tone sarcina utila, camionete de 2,8-3,5 tone, camioane de 20 tone, camioane 20 tone cu temperatura controlata, trailere cu sau fara rampe destinate transporturilor agabaritice, masini speciale pentru produse periculoase ADR, etc.

Star Move este o firma de transport si mutari mobila sau alte obiecte grele ce ofera echipe specializate pentru incarcare/descarcare indiferent de tipul de marfa ce urmeaza a fi transportat.

Daca solutia problemelor pe care le aveti este la noi sau daca doriti un parteneriat profesionist pentru ca pur si simplu vreti sa transportati ceva bine si in siguranta, contactati-ne si o sa va convingeti singuri de calitatea si seriozitatea serviciilor noastre de transport marfa!


Unde va putem transporta marfa sau coletele?

In orice localitate din Romania, indiferent de distanta, fie ca este o localitate mare sau mica, in Bucuresti si in orice localitate importanta sau nu din strainatate. Serviciile companiei Star Move de transport in Bucuresti sunt destinate si pentru localitatile apropiate din judetul Ilfov, indiferent de tipul si cantitatea de marfa solicitata pentru transport!

Ce putem transporta pentru dumneavoastra?

In primul rand containere, autoturisme cu platforma, mobila, obiecte casnice mari, aparatura IT, produse electronice si electrocasnice, marfa asezata pe paleti, produse alimentare in masini cu temperaturi de pana la -20 grade si multe alte tipuri de marfuri.