Transport mobila Bucuresti

Servicii transport mobila Bucuresti

Transport mobila Bucuresti

Pentru ca dorim sa fim cat mai aproape de oameni si de nevoile lor, oferim servicii de transport mobila Bucuresti si in tara, la preturi excelente! Daca ati cumparat o mobila noua si depozitul sau magazinul respectiv nu are posibilitatea de a va ajuta sa o transportati pana acasa sau daca ati decis sa va mutati intr-o alta localitate si nu vreti sa renuntati la lucrurile din casa de care va leaga amintiri frumoase, nu mai sunteti in impas, pentru ca noi va sprijinim in orice moment al zilei indiferent de noua destinatie. Si pentru ca ne-am ambitionat sa fim cei mai buni, oferim servicii de transport mobila ieftin, rapid, si in deplina siguranta!

Acelasi ajutor il punem la dispozitie si proprietarilor sau administratorilor de companii care doresc schimbarea sediului. Oricat de mare ar fi compania pe care o detineti si oricat de multe birouri si dulapuri ati avea de demontat si mutat va putem ajuta fara a face un efort prea mare.

Prin servicii la standarde inalte, compania de transport Star Move va asigura ca mobila dumneavoastra va fi foarte bine asigurata pe intreaga perioada a transportului indiferent de distanta solicitata. Oferim cutii de carton, folii de protectie cu bule de aer, folii stretch, materiale groase protectoare si benzi de ancorare pentru ca transportul mobilei sa fie facut in deplina siguranta.

Oricat de aglomerat ar fi traficul in Bucuresti si oricat de multa mobila aveti de mutat, serviciile companiei de transport mobila Bucuresti Star Move vor fi la dispozitia dumneavoastra. Nu trebuie sa va rugati vecinii, prietenii sau rudele sa va ajute sa carati mobila din masina sau sa o incarcati, pentru ca tot noi ne ocupam si de mutare mobila, manipulare.

Dorim sa oferim servicii de transport mobila de care oamenii sa fie cat mai multumiti la un pret cat mai mic, astfel incat toata lumea sa poata beneficia de un astfel de ajutor atunci cand este nevoie!

Va asteptam sa ne contactati pentru o oferta personalizata nevoilor dumneavoastra si pentru estimare gratuita!


In ce constau serviciile de transport mobila?

Pentru ca suntem o companie profesionista si pentru ca suntem si foarte bine dotati putem transporta atat mobila noua cat si mobila veche. Avem salariati bine pregatiti in demontat si montat piese de mobilier din pal, lemn masiv, lemn antic, etc. sau orice alt tip de material din care este confectionata mobila dumneavoastra.

Star Move - Parcul auto pentru transport mobila

Despre dotarea parcului nostru auto va spunem doar atat: fiind si o firma care ofera servicii de transport marfa orice tip si in orice destinatie din tara sau strainatate, avem in dotare multe camionete, autoutilitare moderne si camioane care vor face posibila mutarea cu ajutorul unui singur drum, fara a plati nimic in plus.